Torsdag

     Nu är det såhär att min dator har gått på strejk. Igen. Och eftersom jag redan har lämnat in den och fått den lagad (med varningen om att det förmodligen bara vara en temporär lösning för datorn är kaiko) en gång så blir det inte mer med den saken. Mao är jag datalös. Därav denna internetfrånvaro. Så om man vill ha tag i mig gör man bäst i att samtala som normalt folk, via sms alltså.

     Csn har dessutom kommit  på att jag tjänande för mycket pengar 2007 (vilket inte betyder särskilt mycket pengar ändå) så nu ska de ha en hacka också. Vilket betyder att den nya datorn får dröja ett tag till. Om jag slutar att gå förbi stan skulle det gå fortare, men självdisciplin har aldrig varit min grej.   
     Om en månad bär det av till Prag, i särklass bästa födelsedagspresenten någonsin. Ganska värt att bli gammal ändå. Jag jobbar fortfarande non stop, får se hur länge det håller i sig. Höstens planer går framåt, även om inget riktigt konkret händer, men jag är positiv! Allt löser sig bara jag får som jag vill.
     En vän gick nyligen bort, och det var inte väntat att det skulle ske så snart. Så har jag verkat sur har jag nog mest varit ledsen. Nu är det bättre, för man ska uppskatta det man haft och inte sörja det man aldrig kommer få. Adjö.


Status Quo

     Sååå, min dator är helt enkelt tokpaj. Det går, om man verkligen vill, men det går såååå hiiiimla låååångsamt. Och lets face it, tålamod är inte min starkaste sida. Jag är med andra ord tillbaka på mdh och eftersom jag inte ens pluggar här längre känns det som en ganska meningslös omväg, men mitt internetberoende måste ju stillas.

     Annars händer det inte mycket på Emelies planet. Av en tragisk händelse blev schemat för mars helt förändrat så jag tar månaden som den kommer. Står fortfarande och sliter hela nätterna igenom och jag kan stolt meddela att jag som ett resultat av detta slit har fått begynnande armmuskler, oh yes. För att sammanfatta läget kan man iaf  säga att det är ganska fullt upp med jobb, men i mars ska jag göra roliga saker också.

     Har eventuellt fått fatt i ett riktigt vuxenjobb till sommaren och det ser jag sjukt mycket fram emot. Jag tror verkligen att det kan vara precis rätt jobb för mig så jag håller tummarna. Sen har vi ju det där med den stora födelsedagen som kommer i antåg. Får fundera ut en bra grej. Nej, här på min planet är det faktiskt alldeles vindstilla just nu. En riktig storm skulle kunna vara precis vad jag behöver för att driva undan molnen.